Sivut

torstai 31. heinäkuuta 2014

The Maze Runner Trailer #2 (Lue mielipiteeni kirjasta täältä)

Tiistaina ilmoille laskeutui toinen traileri paljon puhutusta The Maze Runner -elokuvasta.
Molemmat tähän asti ilmestyneet trailerit ovat olleet ihan mahtavia, mutta pidin kyllä tästä uudesta vielä enemmän kuin ensimmäisestä. Se on huomattavasti jännittävämpi ja saamme nähdä hieman lisää materiaalia, mutta liikaa ei kuitenkaan näytetä. Ensimmäinen traileri oli selvästi tarkoitettu yleisölle, joka ei ollut lukenut kirjaa, mutta tässä näemme enemmän materiaalia, jonka vain kirjan lukeneet ymmärtävät. Näyttää siltä, että leffa on tehty todella hyvin ja täytyy vielä tässäkin postauksessa ylistää tuota näyttelijäkaartia. Dylan O'Brien on varmasti mahtava Thomas ja Kaya Scoledario (Teresa) kuuluu ehdottomasti omiin suosikkinäyttelijöihini. Sitten ovat vielä Will Poulter (Gally) sekä Thomas Brody-Sangster (Newt), jotka myös lukeutuvat omiin suosikkeihini. Muiden hahmojen näyttelijöiltä en ole vielä nähnyt mitään, joten en oikein tiedä, mitä heiltä odottaa, mutta en usko pettyväni.
James Dashner on ollut todella tyytyväinen siihen, mitä leffasta tuli ja se saa ehdottomasti omat odotukset taivaisiin ja luulen, että nämä odotukset tulevat täyttymään. Grafiikka näyttää ainakin trailereissa upealta ja odotan, että saamme nähdä nämä hirveät Griever-otukset kunnolla vasta elokuvassa itsessään.

Juuri pidetyssä Comic-Con -tapahtumassa saatiin myös kuulla, että elokuvassa tulee olemaan James Dashner -cameo, josta tietenkin innoissaan ollaan, ja jokin aika sitten julkaistiin myös Suomen ensi-illan päivämäärä, joka on 24.10.2014.
Mitäs mieltä olette trailerista? Oletteko lukeneet kirjan ja entä aijotteko mennä katsomaan leffan?

-Tuuli

3 kommenttia:

 1. Olen itse lukenut Maze Runnerin ja pidin kirjasta todella paljon, vaikka sekä Thomas että Theresa ärsyttivät minua hieman. Odotan elokuvaa sekavilla fiiliksillä, sillä minulla ei ole suurta luottamusta kirjojen pohjalta tehtyihin elokuviin. Tällä hetkellä trailerit vaikuttavat ainakin potentiaalisilta.
  http://haaveilijansiivet.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Eksyin lukemaan tätä sun blogia ja voi ihanaa, mä niin rakastan tota The Maze Runner -sarjaa! Oon nyt lukenut ekan osan ja meen toista vähän yli puolen välin ja huhhuh kun on hyvä! Tietenkään ei pysty kunnolla arvioimaan kerronnan sujuvuutta yms. kun se englanti ei ole äidinkielenä hah :D

  Olin aivan superkikseissä siellä teatterissa ensimmäisten minuuttien ajan - tää leffa näytti niin sairaan hyvältä, etten uskonut silmiäni. Mäkin oon samaa mieltä sun kanssa; näyttelijävalinnat meni napilleen (Dylan ahh♥)! Mut sit kuitenkin löysin itteni vähän pettyneenä tähän leffaan... Se oli tosi erilainen kirjaan verrattuna, ja asioita oli muutettu tai jätetty pois tosi paljon xd Että jos en olisi lukenut kirjaa ennen leffaa niin olisin varmaan tykännyt paljon enemmän, sillä tosi mahtavastihan toi leffa oli tehty! Eniten tympi ehkä Teresan huono esille tuonti leffassa (ei saanut oikein käsitystä) sekä Thomasin ylenpalttinen sankarillisuus ja "pomomaisuus", se kuinka häneen yhtäkkiä luotettiinkin vaikka kirjassa nimenomaan painotettiin toista.

  Voisin jatkaa tätä kommenttia vaikka kuinka pitkään, mutta taidan kömpiä peittojen alle :'D öitä!

  http://anovellife7.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori tästä supermyöhäisestä vastauksesta:D Ite kyllä tykkäsin leffastakin älyttömästi ja sanotaanko vaikka näin, että omaan mieleen Teresa oli aivan turha hahmo koko lelokuvassa. Pienet on epäilyt sen kohtalosta seuraavassa leffassa kun on kerrottu että tappavat jonkun jo Scorch Trialsissa. Innolla odottelen tuota seuraavaa leffaa varsinkin nyt trailerin ilmestymisen jälkeen. Pitäisi varmaan kirjakin lukaista uudelleen kun sen verran aikaa siitä on kun viimeksi luin, etten kyllä paljoa muista.

   Poista