Sivut

lauantai 7. kesäkuuta 2014

Tavoite kesälle


Nyt on peruskoulu päätetty ja vaikka tuleekin kova ikävä monia ihmisiä, niin on se silti mahtavaa päästä jatkamaan "suurempaan maailmaan". Sain jopa stipendin (kirja) menestyksekkäästä ruotsin kielen opiskelusta, joten jos jossain vaiheessa yrittäisi vähän vilkaista sitäkin, vaikka nyt kyllä tuntuu, että se saa jäädä tuonne hyllyyn pölyttymään. Ihan niin hyvä ei vielä ruotsin taito ole, että kirjan jaksaisi ruotsiksi lukea. Todistukseeni olen tosi tyytyväinen, vaikka olisin kyllä voinut ranskan opiskeluun vähän enemmän jaksaa panostaa, mutta turha kai tuota nyt on harmitella. Keskiarvo kaikille aineille 9,55 ja lukuaineille 9,64 .

Kesälle mulla ei ole kummempia suunnitelmia, kun ei töitäkään tullut, joten lukemiselle ja muulle rentoutumiselle jää runsaasti aikaa. Niimpä laitoin tavoitteekseni lukea kesän aikana 20 kirjaa, mutta tiiän, että jos rupean liian kovasti tohon tähtäämään niin rentous on kaukana, joten asetin nyt alarajaksi 10 kirjaa. Tästä se kesä lähtee rullailemaan. Ilmat kun nyt vielä vähän kohenisivat niin tulisi se kesäfiiliskin.
HYVÄÄ KESÄÄ!

1 kommentti:

  1. Minäkin ajattelin viettää oikean "lukukesän", kun on kirjat jääneet nyt vähän muiden kiireiden varjoon. Lukuintoa ja aurinkoista kesää sinullekin!

    Haluaisitko muuten käydä kurkkaamassa minun blogini: http://samakuu.blogspot.fi/. Se on blogi kirjoittamisesta. :)

    VastaaPoista