Sivut

tiistai 24. kesäkuuta 2014

Teen Wolf S4 E1 | Reagointia


SISÄLTÄÄ REILUSTI SPOILEREITA! Jos et ole kyseistä jaksoa nähnyt niin kipin kapin ottamaan jenkit kiinni.

Näin alkuun haluun sanoa, että älkää turhan laadukasta tekstiä tältä postaukselta odottako, koska lopetin jakson katsomisen minuutti ennen tän kirjoittamista. Aika moni asia sai mun hermot kireelle. Toisena juttuna vielä, että nää on mun henkilökohtasia mielipiteitä ja oon aika pahasti hukkunut Teen Wolf fandomiin, joten mielipiteet saattaa olla kohtuu vahvoja varsinkin näin kauden ekan jakson jälkeen.

Neloskausi siis.... whoooa herättäkää mut kun Stydia tapahtuu.

Odotan innolla tän kauden storylinea, sillä promon perusteella vaikuttaa ihan lupaavalta. Vanhaa castingia tulee varmasti kaipaamaan useasti, eikä tuu varmasti yhtäkään jaksoa, jolloin en haluais lyödä Maliaa oikeen kunnolla päin näköä.


Pystyn vielä sietämään Kiraa jotenkuten, koska ei ole huonoin hahmo ollenkaan ja sen jälkeen kun Crystal päätti Allisonin kohtalosta, tarvittiin tietenkin joukkoon joku huitomaan aseiden kanssa. Odotan innolla myös selitystä Isaacin katomiselle, jos sellaista tulee. Saatiinko taas yksi teinisusi, joka lähtee Lontooseen opiskelemaan tms. Kaksoset kuuluivat ehdottomasti omiin suosikkeihini, joten Aidenin kuolema ja Ethanin lähtö eivät todellakaan olleet kiva temppu Davisilta. Uusia hahmoja tullaan tällä kaudella sietämään oikeen urakalla, joten toivottavasti sieltä löytyy joitain hyviäkin.

Sitten itse jaksoon:
Stiles ja Stilesin jeeppi on, ja tulee aina olemaan, parempi pari kuin Stiles ja Malia... Tässä vaiheessa esitän tekopyhät anteeksipyyntöni teille Stalia shippaajille, mutta en vaan voi sietää sitä. Tuntuu, että Malian persoonallisuudella yritetään korvata Isaacin 'välinpitämättömyyttä' , mutta erona on se, että Isaacin tapauksessa se oli hauskaa. Malia on vaan hemmetin ärsyttävä.
Aika moni höpöttää tästä " Kojootit sitoutuu eliniäksi" jutusta, niin ei se tarkoita sitä, että Staliasta tulee pari ikuisuuksiksi. Huomautuksena, että Stiles ei ole kojootti.
Kun Stiles pyysi Maliaa keskittymään johonkin, jotta tämä kuulisi, mitä muille on tapahtumassa ja Malia suutelee Stilesia en voinut ajatella muuta kuin, että "Jeff tää paniikki plus suudelma -kortti on jo käytetty!" (kröhömm, S3E11 Stilesin paniikkikohtaus ja ensimmäinen ja toistaseksi ainoa Stydia suudelma...)
(kaikki postauksessa esiintyvät gifit tumblrista)


Luojan kiitos jaksossa nähtiin reilusti Stydiaakin, vaikkakin lähinnä kiistelyn muodossa, mutta toistaseksi se riittää ainakin mulle. Kohtauksessa, jossa koko lauma oli autossa ja Malia sanoo, ettei koskaan jättäisi Stilesia, näkyi Lydiassa reilu kateuden puuska ja se antaa toivoa. Kaikki kuienkin sisimmässään tietävät, että loppuenlopuksi Stiles valitsisi aina Lydian Malian yli.


Kate on hahmo, jota oon vihannut ykköskaudesta lähtien ja nyt kun saatiin hänet takaisin... eieieiei! Toivottavasti kyseinen ämmä hoidetaan nopeasti pois päiväjärjestyksestä, niin päästään keskittymään niihin oikeisiin ongelmiin. Haluan nähdä tämän salaperäsen otuksen, jonka Scott säikäytti ja jota Malia jahtasi.
En oo kakkoskauden jälkeen valittanut maskeerauksestakaan, mutta nyt pitää kyllä sanoa, että Kate näyttää ihan avatarilta.

Innolla odotan myös, että mihin tää Derekin tilanne tässä johtaa. Vaikka pikku-Derek ihan sulonen onkin ja Ian Nelson kohtuu hyvä näyttelijä, niin uskon, etten ole ainoa, joka Hoechlinin haluaa takaisin.
Nämä meksikolaiset metsästäjät vaikuttaa aika arvaamattomilta ja pahoilta, joten en oo ihan varma, miten niihin pitäisi suhtautua. Onko ne sitten loppuenlopuksi 'hyviksiä' vai 'pahiksia' ?

Kaiken kaikkiaan tykkäsin kyllä jaksosta älyttömästi, vaikka nyt saattaa vaikuttaa ihan muulta.

-Tuuli

2 kommenttia:

  1. Vastaatkohan tähän kommenttiin? Mutta kuitenkin mistä katselet teen wolfia

    VastaaPoista
  2. Ida...kysymys ri oo tarkotettu mulle mut sitä voi katsoa esim.netflixistä. Ellet jo tienny sit 😂

    VastaaPoista