Sivut

keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Henkiin herännyt?

Siitä on melkein vuosi kun oon viimeksi kirjoitellut ja olin oikeestaan kokonaan unohtanut, että edes omistan blogin. Jotenkin toi koulustressi sun muut vei mun ajan ja lukuinnon kokonaan muualle. Nyt, kun kesä on kuitenkin taas täällä, mulla on taas aikaa vietettäväksi nenä kiinni riveissä, joten miksei sitä tännekin samalla kirjottelisi.
Kaikkia mahtavia elokuviakin on tässä vuoden mittaan ilmestynyt, joista en oo sanaakaan tänne pukahtanut, joten pistäkäähän toivetta tulemaan, jos jostain niistä haluaisitte mun mielipidettä kuulla. Nytkin loppuvuosi on täynnä leffoja joita odotan innolla ( krhmm Paper Towns, Schorch Trials, Mockingjay Pt2, Star Wars...). Saatte siis odotella varmoja leffapostauksia.
Samalla ajattelin alkaa myös vähän enemmän sarjoista puhumaan, kun niihin oon sen verran koukuttunut ja jos rehellisiä ollaan, niin suurin osa kesälomasta menee töiden lisäksi neljän seinän sisällä ruudun ääressä. Joku tuossa kysyikin, että mistä mä kattelen Teen Wolfia. Kaikki sarjat katson pääasiassa joko ilmaisella Popcorn Time -sovelluksella (ei varmaan laillinen, mutta googlatkaa toki) tai sitten sivustolta Project free tv (tuskin myöskään kovin laillinen). Netflixiä en enää omista, mutta ennen tuli sitäkin paljon tuijoteltua. Jonkun verran lataan myös torrenteja, jos on sellainen sarja/kausi/jakso, jota sitten haluan vaikka viddata tms.
Heitelkäähän hei kaikki suosituksia mulle leffoista, kirjoista ja sarjoista. Saa myös heitellä ideoita siitä, millaisia postauksia haluaisitte nähdä enemmän taikka vähemmän, tai mikä mun postauksissa on yleensä pahasti vialla tai on point. Kommentit on tämmösessä palaamisvaiheessa aina kohdallaan!

Toivottavasti jaksaisin nyt ainakin jonkin aikaa tänne taas kirjoitella. Hyvät kesän jatkot kaikille! Onkos teillä jotain erityisiä suunnitelmia? Laittakaahan kommenttia peliin.
-Tuuli

3 kommenttia:

 1. Ulkoasu on miellyttävä ja simppeli! Banneri on hieno.

  Ideana tämä on loistava! :D ainakin kirjojen arvostelut kiinnostavat minua, joten sellaisia tulemaan! Liityn lukijaksi, ja jään odottelemaan arvosteluja :3

  VastaaPoista
 2. Mua kiinnostaa aina lukea muiden kirjalöydöistä! Oma hylly pursuaa kymmeniä tv-sarjoja, joten lukisin kyllä innolla sun tekemiä postauksia sarjoista. Tykkään myös ihan älyttömästi tosta bannerista, ja tää blogin nimikin kyllä huippu! :-)

  VastaaPoista
 3. Kivaa että oot taas innostunut blogailemaan! :-) Henkilökohtaisesti haluaisin kuulla kirja- ja sarja-arvosteluja, mutta kaikki mikä vaan sua inspaa, käy.

  - Linda / Samakuu
  samakuu.blogspot.fi

  VastaaPoista