Sivut

lauantai 2. elokuuta 2014

Heinäkuun Wrap-Up ja elokuun TBR

No eihän tää lukemisen määrä oo kesäkuusta parantunut ollenkaan, jos kirjojen lukumäärää katsotaan, mutta sivuja tuli kyllä enemmän luettua.

George R.R. Martin -  A Game of Thrones (A Song of Ice and Fire osa 1)

Vihdoin ja viimein sain alotettua tämänkin lukemisen. Oon tosi pitkään lykkäillyt tuon sivumäärän takia sarjaa sivuun, vaikka neljä ensimmäistä kirjaa on seisonut hyllyssä jo hyvän aikaa. Nyt päätin sitten vihdoin alottaa ja on kyllä todellakin vaivan arvoista luettavaa.
A Game of Thrones on siis ensimmäinen kirja A Song of Ice and Fire (suom. Tulen ja jään laulu) -sarjassa. Fantasiasarja, joka kertoo fiktiivisen Westeros-mantereen mahtisukujen valtataistelusta. Sisältää paljon juonittelua ja kuolemaa.
Kirjasarjasta on olemassa myös TV-sarja, joka on nimetty ensimmäisen kirjan mukaan.

Amanda Hocking - Elegy (Watersong Series osa 4)

Tutustuin tähän kirjasarjaan suurinpiirtein vuosi sitten, mutta jostain syystä se painui unohduksiin kunnes jokin aika sitten tulin tämän viimeisen osan ostaneeksi. Ehdottomasti sarja, joka on lukemisen arvoinen ja omia suosikkejani.
Watersong series kertoo Gemmasta, joka on valittu liittymään seireenejen joukkoon. Gemman muuttuessa seireeniksi hänen on valittava rakkaidensa ja uuden maailmansa välillä. Sarja seuraa tytön ja hänen lähipiirinsä elämää ja vaikeuksia.

John Green - An Abudance of Katherines

Vaihteeksi taas vähän John Greeniä. Kukaanhan ei olekaan vielä huomannut mun pakkomiellettä sen teoksiin. Anyways, löysin vihdoin–tuskaisen etsimisen jälkeen–kaupan, joka tätä kirjaa myi (tai josta ne eivät olleet loppuunmyyty) ja pääsin lukemaan.
Kirja kertoo Colinista, joka High Schoolista valmistuttuaan lähtee kaverinsa kanssa tien päälle ja pojat päätyvät töihin pikkukylään. Tarina seuraa heidän arkeaan, ja aina välissä kuullaan siitä, miten Colin on tullut jätetyksi yhdeksäntoista eri Katherinen toimesta.
Todella hauska tarina, joka on täynnä pieniä random-faktoja ja matemaattisia kaavoja. Kirjassa ei sinäänsä tapahdu paljon, mutta mukavaa vaihtelua scifille ja fantasialle. Ehdottomasti suosittelen!

Beth Ravis - Across The Universe -trilogian kaksi ensimmäistä osaa (Matka alkaa ja Miljoona aurinkoa)

Sarjan ensimmäisestä osasta teinkin kokonaan oman postauksen, joten sarjan juonikuvio ym. tarkemmat tiedot löytyvät täältä.
Toisesta osasta sanon sen verran, että tykkäsin paljon enemmän kuin ensimmäisestä. Tarinaan tuli lisää toimintaa sekä juonenkäänteitä ja sormet ihan syyhyävät kolmatta kirjaa metsästäessä.


Elokuun TBR (To Be Read)

Elokuussa ajattelin vähän hellittää tuota lukemista, kun koulutkin alkavat ja vapaa-aikaa ei kyllä itelle ainakaan hirveesti tule jäämään. Lähinnä nyt ajattelin paneutua tuohon A Song of Ice and Fire -sarjaan ja saada jo ilmestyneet osat luettua. Kyllä siinäkin saa hyvän tovin lukea, varsinkin, jos sattuu olemaan samanlainen hidas lukija kuin mä. Ei kyllä haittais jatkaa kesälomaa vielä pari kuukautta ja lukea ihan rauhassa muutakin kuin koulukirjoja.

-Tuuli



4 kommenttia:

  1. Itsekkin olen suuri John Greenin kirjojen fani ja olen todellakin huomannut, että niitä kirjoja on todella vaikea löytää:D pitää ruveta metsästämään tuota mainitsemaasi kirjaa:) kuulostaa aika mielenkiintoiselta.

    http://jelenash.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. John Green ja Nerdfighters on lähellä sydäntä, mutta joku nyt on tossa kirjassa jäänyt mulla tyssäämään. Pitää kyllä vielä yrittää lukea kun kohta kaikki muut luettu (paitsi Let It Snow ja Will Grayson, Will Grayson)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itelläkin vielä Will Grayson, Will Grayson lukematta. Tossa Katherinessa ei varsinaisesti tapahdu mitään ihmeitä, niin uskon, että joillakin jää varmasti lukematta, mutta ite kun tällanen supernörtti olen nii kaikki ne random faktat ja matemaattiset kaavat itteä kiinnosti ja nauratti. Aika hidaslukuinenhan tuo tosin oli.

      Poista
  3. Across the Universe -sarjaa olen lukenut, mutta tuota John Greenin An Abudance of Katherines en ollut ennen kuullutkaan. Se täytyykin lukea pian! Kiitos sinulle vinkistä.


    ajattelin-tanaan.blogspot.fi

    VastaaPoista